- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Surda- #109425 üzenetére
Nekem is megjött az Elephone P4000-em a Gearbest-től... (Sajnos az SG Post-tal küldték, így kicsivel több lett, mint 1 hónap mire a kezembe került.)
Amúgy eléggé korrekt bandának tűnik: az előző Kingzone-om kapcsán volt némi átszitázás, meg konstrukciós hiba, elkezdtem Nekik "sírni", kaptam 35$ jóváírást, plusz a Kingzone vásárlásáért kaptam ilyen levásárolható pontokat is... Aztán az sem zavarta őket, hogy ezeket a "kuponokat" összevontam. A P4000 vége valami 10 ropival volt kevesebb, mint amit eredetileg számoltam.
-
L4mie
veterán
válasz
Surda- #109437 üzenetére
doogee F3 pro-t feketét-fehéret már lehet nem presale-el venni gearbest, banggood, geekbuy-on is, csak a fások vannak presale-n meg drágábban.
pedig jó lenne már hallani valami tapasztalatot róluk
Végén megunom a 2 telefont és lesz egy redmi 2 prom, ami randább sokkal mint ez.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Surda- #109425 üzenetére
A Gearbesttel nincs baj, feladták pár napon belül, viszont a DPD 2 telefon közül egyet elkevert nekem. Most meg várhatok, míg a Gearbest felkéri őket a csomagkeresésre.
Felhívtam tegnap a DPD ügyfélszolgálatot és mondták, hogy sajnos előfordul 1-1 csomagnál, hogy leesik róla a címzés, a sorszám, stb, így bennhagyják a raktárba, amíg a feladó nem jelentkezik.
Ilyenkor gondolom iratokkal igazolják a súlyát, beltartalmát, kinézetét a csomagnak és az alapján kell megkeresni.
Ma reggel válaszolt a support center a Gearbest-től és azt írták, hogy 1 héten belül jelentkeznek. Kíváncsi vagyok rá.
Elég kellemetlen a szituáció, de ezért maga a Gearbest nem okolható. -
L4mie
veterán
válasz
Surda- #109427 üzenetére
nekem is minden megjött, csak eléggé hiányos az EU raktáruk
legalábbis amit eddig kerestem, csak egy autós telefontartót találtam ott, az is 3 hét alatt jött meg
de abszolúte rendben voltak eddig.
*most pl. banggood szénné van terhelve
picit lerohanták őket a napos akciók miatt.
-
L4mie
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Surda- #108968 üzenetére
Ha nagyon egyszerűen akarom elmondani. Ez régebben jelentett gondot, a program fejlesztők nem igen gondoltak x86 os arhitektúrára az ARM-el szemben. Így ha valaki pl.: inteles telefonnal rendelkezett, akkor nem biztos, hogy mentek a kedvenc appjai. Ez ma már nem jellemző, de ha kicsit fentebb odafigyelsz a beszélgetésre akkor "okosabb" leszel, illetve nyugodtan bedobhatod a kérdést a topikjába is, hogy találkoztak e applikáció inkompatibiltási problémákkal.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest