- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thefreeman
aktív tag
válasz
PeetR #109056 üzenetére
Ez tényleg nagyon jó ár. Én tegnap rendeltem a xiaomiforsale-tól azt írták van készleten de azóta sem változott a rendelés státusza még mindig csak annyi hogy fizetés elfogadva. Ha holnap reggel sem változik akkor lehet, hogy elgondolkozok rajta, hogy lemondjam a rendelést onnan és megrendeljem innen. Innen biztos, hogy az eu-ból küldik?
-
thefreeman
aktív tag
A xiaomiforsale-nál milyen gyakran érkezik új készlet? Rendelnék egy Redmi 2-t(2/16) de nincs készleten. Tudom, hogy meglehet rendelni így is és küldik mikor lesz de én ezen a héten csak szerdán tudnám átvenni utána már csak jövő kedden. A GLS mennyi ideig nem küldi vissza a feladónak?
-
-
thefreeman
aktív tag
válasz
thefreeman #108833 üzenetére
Erre valaki? Szerintetek melyik a jobb vétel?
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Telefon vásárláson gondolkodom én 2 típusra gondoltam az egyik a Xiaomi Redmi 2(2/16) a másik a Meizu M2. Azt tudom hogy egyik sem teljesen kompatibilis az EU-s hálózatokkal ha jól értelmeztem akkor a Xiaomi a 3g-vel nem teljesen kompatibilis a Meizu pedig 4G-vel. A román orange hálózaton használnám (2G = 900 Mhz/1800Mhz 3G = 2100 Mhz /900Mhz 4G = 800Mhz / 1800Mhz / 2600 Mhz). Melyikkel járnék jobban, melyiket valószínű, hogy tovább fogják támogatni? Én mostanig a Xiaomi-t akartam venni de most hogy láttam a Meizu-t is elbizonytalanodtam. A telefont a Xiaomiforsale.com-ról rendelném esetleg ha tudtok más eu store-t ami szállít Romániába is azon is elgondolkodok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged