- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thefreeman
aktív tag
válasz
PeetR #109056 üzenetére
Ez tényleg nagyon jó ár. Én tegnap rendeltem a xiaomiforsale-tól azt írták van készleten de azóta sem változott a rendelés státusza még mindig csak annyi hogy fizetés elfogadva. Ha holnap reggel sem változik akkor lehet, hogy elgondolkozok rajta, hogy lemondjam a rendelést onnan és megrendeljem innen. Innen biztos, hogy az eu-ból küldik?
-
thefreeman
aktív tag
A xiaomiforsale-nál milyen gyakran érkezik új készlet? Rendelnék egy Redmi 2-t(2/16) de nincs készleten. Tudom, hogy meglehet rendelni így is és küldik mikor lesz de én ezen a héten csak szerdán tudnám átvenni utána már csak jövő kedden. A GLS mennyi ideig nem küldi vissza a feladónak?
-
-
thefreeman
aktív tag
válasz
thefreeman #108833 üzenetére
Erre valaki? Szerintetek melyik a jobb vétel?
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Telefon vásárláson gondolkodom én 2 típusra gondoltam az egyik a Xiaomi Redmi 2(2/16) a másik a Meizu M2. Azt tudom hogy egyik sem teljesen kompatibilis az EU-s hálózatokkal ha jól értelmeztem akkor a Xiaomi a 3g-vel nem teljesen kompatibilis a Meizu pedig 4G-vel. A román orange hálózaton használnám (2G = 900 Mhz/1800Mhz 3G = 2100 Mhz /900Mhz 4G = 800Mhz / 1800Mhz / 2600 Mhz). Melyikkel járnék jobban, melyiket valószínű, hogy tovább fogják támogatni? Én mostanig a Xiaomi-t akartam venni de most hogy láttam a Meizu-t is elbizonytalanodtam. A telefont a Xiaomiforsale.com-ról rendelném esetleg ha tudtok más eu store-t ami szállít Romániába is azon is elgondolkodok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest