- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
b0bcat #95979 üzenetére
- az AOSP-hez képest bonyolult, átvariált menürendszer (pl. fél órás küzdelem volt bekapcsolni a helyszolgáltatást) --> ha Lenovó fílinges rommal kaptad, hát igen... az bíz olyan másmilyen...
- gyárilag tele van letörölhetetlen, de számomra felesleges appokkal --> root, majd /system/app/ nem kellő appok törlése.
- a magyarítása igen hézagos --> Lenovo-s rom esetén is megoldható a magyarítás, bár nem a legkönnyebb.A lenovo-s romokat én sem szerettem (főleg a most divatos vibeui-t),
Itt találtam AOSP jellegűt, azt írja, hogy "Android sürümü 4.2.2" (ezen picit kuncogtam
).
Pesze el kell olvasni a kommenteket és persze kell komplett rendszermentés, meg egy CWM.
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest