- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyuli76
tag
Sziasztok.
Volt zte v955 Qualcomm telom,tökéletes volt a wifi,512ram
majd Lenovo A830,kellet vennem gps vevöt hozzá
1gb ram,itt már voipoztam és ki kellett kapcsolnom az egyik simet,h minden kapacitás felszabaduljon,h tudjak voipon hivni 4x1,3 ghz procis
most van lenovo A850+ alig van szabad ram,de nem kell lekapcsolnom a simet,h voipon telefonáljak,a gps mükszik,de nem tökéletes,a RR3 akadozik,meg játék közben folyamatosan kell h, karbantartsam a ramot,mert 2-3 pálya után homokorázik,vagy kidobb
a gyereknél vettem észre h, a pálya után reklám jön,ami nálam nem jön be,nem tudom h, miért,mind1
A kérdésem,h a játékra és voipra melyik a jobb megoldás ZTE v5 Max,vagy az egy simk Lenovo A806?Azt már tudom h, mind a 2 jo a gps.
Azt mongyátok h, autuntura nem kell sokat adni,de a ZTE kb 10ez. kevesebbet hozz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Objektívek topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Elden Ring PS5 játék
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

1gb ram,itt már voipoztam és ki kellett kapcsolnom az egyik simet,h minden kapacitás felszabaduljon,h tudjak voipon hivni 4x1,3 ghz procis