- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidocq
csendes tag
Vettem egy Elephone G4-et (és egyet a bátyámnak), most bontottam ki, egyelőre jónak tűnik, a GPS pár perc alatt talált jelet, erőssége hagy kívánnivalókat maga után mondjuk, viszont egyelőre ablakban próbáltam csak.
A november 11-ei Pandawill akcióban rendeltem, ma érdekezett meg, adtak hozzá fóliát és átlátszó tokot is, ami az akció alatt nem volt felsorolva a leírásban, így nem voltam benne biztos, hogy küldeni fogják.
Érdekes jelenség: ART runtime alatt a Swiftkey felugrik, de nem érzékel érintést, így használhatatlan - tapasztalt már valaki ilyet KitKat alatt?A particiókiosztás az, ami sajnos nem jó, kb 900 MB áll az alkalmazások rendelkezésére, és ez nagyon gyorsan betelt, gyakorlatilag az alap dolgokkal. Az a kérdésem, hogy tudtok-e segíteni az átparticionálásban, járható út-e ez, illetve mennyire veszélyes, nem szeretném téglává változtatni a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen házat vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Update 08.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest