- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tihibaby
senior tag
válasz
WOT-H-A-C #92854 üzenetére
Én Július közepe óta használok egy O+O-t,teljesen gyári rendszer,semmi piszkálás.és csak a sárgulós aljú kijelző volt ami zavart,de az meg lassacskán megszűnt,hál' Istennek.
A többi ilyen-olyan bug beszámolókkal nem is igazán tudok mit kezdeni,nálam és kollégámnál is,aki kb. két hónapja használja,dettó zéro piszka nélkül,semmi,de tényleg semmi különösebb probléma nem merült még fel,én ráadásul pár hete áttértem ART-ra,és még így sincs gond.
Az az alapvető probléma a teló topikjában,hogy egy kalap alá van véve a rendes érintetlen EU 64GB verzió,a kínai 16GB verzió ColorOS-el,a kínai verzió de rámókolt CM-el,nightly CM-el,és még ki tudja hány ROM verzióval rendelkező,bootloader nyitott,kernel cserélt,root-olt stb. telefon.
Ilyen szórás mellett talán nem is csoda,ha vannak problémák,de tovább nem is OFF-olnék,hiszen nem dual sim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Update 06.06. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged