- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Giga akkumulátort kínál a OnePlus Ace 6
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Köszi!
Tehát ennek a változatnak a felrakásához nem kell előbb CWM-ot felrakni, hanem a Flash Tool-lal egyből lehet a telefonon levő ROM helyett feltenni. Értem. Ezt ezek szerint biztosra vehetem, eltekintve attól, hogy félek, ezt se biztos, hogy engedni fogja a telefonhoz foggal-körömmel ragaszkodó, belpiacos kínai ROM, másrészt RVR400 kolléga is jelezte akkor a topikban, hogy nem próbálta ki, hogy jó-e. De megpróbálnám, persze, ha ismerném a folyamatot lépésenként - hát még azt, hogy hogyan kerül rá egy működő ROM, ha ez mégse működik.
Amit erről RVR400 a topikban írt, az alapján én félművelt laikus, nem tudom, hogy hogyan működne a folyamat. Tehát ha erről valaki adna egy szájbarágós leírást, nagyon megköszönném - vagy linket oda, ahol van ilyen szájbarágós leírás. Újraolvasom a topik adott részét is, de ott nem emlékszem ilyen leírásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest