- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
válasz
paulkaresz #78635 üzenetére
Na szóval, több mint egy fél órája már pihentem, mikor észrevévén felszólításod nem tudtam ellenállni, hogy billentyűzetet ragadjak. Az mit a szememre hánysz az általam készített 8 bejegyzés plusz kontra, ami szerintem nem egészen két oldal. A bűnöm mindössze annyi, hogy valamely ok miatt (lehet pillanatnyi elmezavar), úgy ítéltem meg, hogy felteszem ezt a vitát generált kérdést. Ezt utólag már bánom, azaz nem, nem bánom ugyanis mostanában többször olvastam ÁFA és egyéb ügyekről, biztosításról, stb. tehát feltételeztem, hogy foglalkoztatja az embereket. Csak azt tudom mondani, senkit nem biztattam törvénysértésre, csak a szabad választás lehetőségét vetettem fel, ami egyébként is 4 évente mindenki számára megadatik.
De mostmár tényleg peace, reggel mennem kell pénzt keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-roller topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elektromos autók - motorok
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Autóhifi
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest