-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Mercutio_ #76628 üzenetére
Olyan nagysagrendrol nem tudok. Nekem viszont volt hogy ket nap utan osszefosta magat, szepen lebeszeltem hogy visszakuldom majd csere, ha nem lettem volna dispute idon belul akkor cseszhetnem mert at sem vettek azota sem. Szoval pont erre akartam reflektalni, hogy ha nem ved a buyer protection es neadjisten kikuldod majd azt is letagadjak hogy valaha is volt olyan kutyud, semmit nem tudsz csinalni.
Szerk: pp refund lett az at nem vett telefon miatt, nem a webshopon mult hogy 2090 bukoval ki tudtam szallni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24FE 256Gb 3 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest