Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, hogy egy kicsit OFF kérdéssel/kéréssel fordulok hozzátok. De múltkor itt segítettetek nekem egy Samsunk S3 klón telefonhoz gyári romot találni.
Szintén egy kínai mobillal van gondom: Goophone i5c 5c smartphone MTK6515
Gyakorlatilag megbolondult. Rendszeresen lefagy, nem működnek rajta a programok - csak telefonálni lehet rajta, még SMS-t küldeni sem lehet vele. Egy hétig jól működött, aztán egy fagyást követően felborult a rend.
Gondoltam, újratelepítem az operációs rendszerét. Ebben kérem a segítségeteket. Múltkor a NeedRom oldalt ajánlottátok, ahol az S3 klónhoz volt is eredeti ROM. Ehhez a telefonhoz viszont nem találok ott semmit.
Segítsetek légy szíves!
Egyébként szívesen tennék erre a telefonra inkább normális Android-ot, nem kellene rá az iOS felület. Ha ez megoldható, örülnék neki.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- OLED monitor topic
- Matematika topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Warframe
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest