Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
Csak tippelem de ez ( az x7) nem az a szint, szerintem ahol a kínai alkalmazások gondot okozhatnának, az jellemzően a kínai szolgáltatók készletéből visszamaradt olcsó ZTE, Lenovo és egyéb telefonok.
Persze ez csak hipotézis, de kb 3 hónapja olvasgatom a fórumot és böngészem a neten a kínai telókat és erre jutottam. SZtem itt nem lesz mit száműzni.A g-appok ott van a screenshotokon is meg a teló képein is, esetleg még rendeléskor meg lehet erősíteni őket abban hogy neked mindenképp szükséged van rájuk, de szerintem ezzel sem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest