- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
MZsoltee #59936 üzenetére
Szia!
Azért jó ha tudod. A Concorde 5000 kínai belső és magyar összerakás és az android is itthoni összehangolás.
Amire azt mondtad "brutális hardver" az a közepes kínai telókkal megegyező..............
Azt nem tudom mennyire van optimalizálva de a fiam Atab 5 telója nem bírta valami sokáig(ez a kategória). Annyi előnyöd van hogy legalább anyanyelven beszélhetsz a szervízzel
Tavaly a táblagép vásárláskor ennek a cégnek a gépe volt árban az egyik befutó sajna olyan infót kaptam az akkuidőre tőlük! ami ezt kilőtte a sorból. Kicsi akku hosszú töltés. Reménykedjél, hogy a telefonnál nem így leszItt igaz 2800mA-t írnak DE amint már raktam fel képeket az akkumulátorokról kérdés az, hogy tudja-e vagy csak a felirat ennyi? Írtam már hogy a két cubot típus(GT99, ONE) akkumulátora azonos teljesítményű és mégis hatalmas a méretbeli különbség.
Az áráról kérdezem, te a nettó értéket számoltad vagy csak benézted? a linknél 59.900.-Ft.+szállítás=60.800Ft
Nos azért ez dollárban 267$! és az ÁFA leszámolása után is elég jó kínai telót jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elden Ring
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest