Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- 
			  Mobilarena Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

D013 aktív tag Sziasztok, 
 Rendelnék 5,7-6 col környékén telefont, elsősörban Geeksbuying-ról, mert jókat hallottam róla. Jelenleg egy Asus Fonepadom van, ami ugyebár a telefonom is, csak már nagynak érzem, kellene valami ami még a zsebemben elfér. Akinek van tapasztalata 6 colos gépekkel: elfér egy farmer zsebben? Nyílván szempont a méret, mert szeretem ha mindent egy gépről tudok csinálni (film,zene, játék, net, olvasás, és telefonálás). Ezt néztem ki: Blackview JK809 Nyílván szempont a méret, mert szeretem ha mindent egy gépről tudok csinálni (film,zene, játék, net, olvasás, és telefonálás). Ezt néztem ki: Blackview JK809
 Visszaolvastam kicsit, és voltak bajok az akksijával, azaz akksi jelzőjével, ezt sikerült orvosolni? Milyen telót tudnátok ajánlani, az se baj ha kicsit (15-20 USD) drágább. Az üzemidő is szempont, hozzászoktam a jóhoz, persze nem várom el az Asus féle 4270 Mah teljesítményt, de jó lenne ha csak esténként kellene töltőre tenni.Előre is köszi a válaszokat!  
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Windows 11
- Apple asztali gépek
- Linux Mint
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vicces képek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nyílván szempont a méret, mert szeretem ha mindent egy gépről tudok csinálni (film,zene, játék, net, olvasás, és telefonálás). Ezt néztem ki:
 Nyílván szempont a méret, mert szeretem ha mindent egy gépről tudok csinálni (film,zene, játék, net, olvasás, és telefonálás). Ezt néztem ki: