- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Groovebaby #48622 üzenetére
Szerintem is érdemes nagyobb felbontást venni, akkor is, ha csak szimplán jobban tetszik a felhasználónak. Nem fog a telefon belerokkanni, ha az időjárás widget nagyobb felbontáson lesz stb. Nagyon kevés alkalmazás fárad meg fullHD alatt is, szóval hátránya gyakorlatilag nincs. A fogyasztást sem dobja meg nagyon, én használtam HD-t és fullHD-t is 6589-es alapokon, semmi hátrányát nem éreztem a fullHD-nak...igaz sok előnyét se, a HD is nagyon szép, abba sem lehet belekötni. Szóval azt vegye a vevő, amelyik neki tetszik, ha pedig használ nagy hardware igényű játékot, kérdezze meg, hogy fut fullHD-n, ennyi, a többség simán fog futni.
UI: végül egy fullHD teló mellett maradtam, de nem a felbontása miatt, hanem, mert szimplán külsőre jobban tetszett és semmi egyéb hátrányát nem éreztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Formula-1
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest