- Nem lesz Xiaomi 16
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Tothgera30 #47140 üzenetére
Személy szerint nekem csak négy magos volt, így saját tapasztalatom nincs, de egyes fórumtársaknál megfordult mindkettő, én az ők tapasztalatait tolmácsoltam. Ha téged ez az egy meggyőz, vásárold meg nyugodtan, rossz vételnek az sem mondható (bár többek szerint van jobb is).
Én nem szívesen beszélek rá senkit semmire, mert ha valami tetszik valakinek, vegye azt, még akkor is jobban örülhet neki, ha kevésbé modern, praktikus stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nem lesz Xiaomi 16
- iPhone topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem darabolták fel a Google-t, a sztratoszférába repült a részvény
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256gb Fekete titán, Magyarországi, garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest