Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
anonym1s #43563 üzenetére
Na levelezgettem kozben a cellphonemic.com webshop uzemeltetoivel.
Abszolut nem ajanlom senkinek ezt az oldalt!
Rendeles utani negyedik napon adtak postara a csomagomat (mi a francot csinaltak 3,5 napig?)
Levelekre kizarolag akkor valaszolnak ha gond van a rendelessel, amugy total leszarnak!
Nem azt kuldtek amit vettem es most azt akarjak hogy sajat koltsegen kuldjem vissza nekik.
Hiaba magyaraztam hogy en egy teljesen artatlan vasarlo vagyok, es ok hibaztak nem pedig en, akkor is annyi a valaszuk hogy "bocs, kuld vissza sajat koltsegeden".
Szemet banda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Elektromos autók - motorok
- Vírusirtó topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Google Pixel topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- OLCSÓBB!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest