Hirdetés
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- One mobilszolgáltatások
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Buds FE - rajongok és jajongok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
Kari915 #41652 üzenetére
Akkor beigazolódik az én sejtésem is. Ez az egy két hiányzó szenzor milyen galibákat tud okozni az amúgy jó kis készülékekben. Köszi a választ
, bár nem tudom az alap általánosokban a fény és közelség érzékelőn kívül érted-e a gyorsulásmérőt, a gyro szenzort ill. az orientation szenzort - vagy ezek sincsenek benne? Mert pl ez utóbbi a mágneses híján még lehet segítség a tájékozódásban/navigálásban.
(#41656) Kari915: Lehet így van. De emiatt sajna nekem nem lesz opció így a csájnafón, pedig nagyon tetszenek a Lenovók. Majd esetleg ha lesz piaca itt eu-ban év végétől és akkor lesz itteni régióra kicsit változtatott készülékük.
anonym1s: Remélem pár nap/hét múlva nem azt fogjuk olvasni hogy eladó és mekkora kaki az a cucc
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest