Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Nincs megállás akkuméretben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
FlickAir #39607 üzenetére
biztos igazad van, (én sem akarok senkit meggyőzni, vagy vitatkozni...) és tuti én vagyok a naiv, de azt gondoltam, hogyha valami van egy készülékben, akkor elvárható egy normális működés... Én is írtam itt többször a gps-el kapcsolatban... A sógornak a samsung mini-jére került fel egy hackelt progi és az ó telóján jelezte a gps még a sávváltását is az autópályán. Én naiv pedig azt hittem, hogy mivel ma már minden made in china, akkor az ottani olcsóbb készülékek is tudnak hasonlót, olcsóbb áron, mert kevesebb profittal dolgoznak és nem kell a név miatt tripla árat fizetni...
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest