- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Az èn FG8-amban 416MHz-es fô mag van és egy 208MHz-es média proci. 2.2.2-es Android van rajta, de szerintem nincs baj a sebességével. Angry birds is fut rajta igaz, nem olyan folyamatos mint mondjuk Blade-en, de el lehet vele szórakozni. Van néhány alkalmazás, ami valamiért nem fut rajta, de találtam mindenre alternatívát eddig. Szóval abszolút használható. A kamera nem egy ász, de használható. A GPS jól mûködik, leszámít azt az apróságot, hogy a sebességet duplán mutatja. Tehát,ha megyek 50-nel akkor 100-at ír.
Van ott telefon is, néz szét jobban. BlueBo 1000 a típusa. Én is tõlük akartam venni, csak az AGPS miatt nem azt vettem. Az FG8 -ban elvileg rendes GPS van.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő