- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Tesztpadon a One UI 8.5
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teejay83
tag
válasz
Rich49 #34812 üzenetére
A kinézet annyira nem inkább ami nekem fontos lenne az az anyaghasználat-minőség
Eddig amit néztem:
Lenovo A820-
ez elég jónak tűnik,bár azt írják kicsit gyenge a hátlap és nincs LED vaku de az ár ezt kompenzálja 167$Lenovo A830-
erről nemtudok semmit ha javítottak az előző széria hibáin akkor elég jó vételnek tűnik 186$ZTE v967s -
180$-os árával nálam az első helyen áll mind teljesítményben mind kinézetbenVowney V5-
Na ezt végképp nem ismerem, kinézetre bejön, hardver rendben van nagyon leírás alapján és hát a HD kijelző sem rossz 175$-ért, de,hogy mennyire megbízható ez a készülék nemtudomJIAYU G3S-
Na és végül itt van a G3S ami nagyon tetszik, de sajnos ezt sem ismerem a vélemények meg elég vegyesek ezekről a készülékekről, ami ebben megfogott az a Retina Screen Gorilla Glas 4.5 HDD kijelzőZOPO-t akkor elvetettem ebben az árkategóriában
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest