- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabili74
aktív tag
Ha tudnám, hogy kell indítani blogok, indítanék a Zopo C2-nek, de nem tudom. Így első blikkre, HTC-s csomagolás, tartozék USB kábel, töltő, eu fej is jött, fólia, plusz a telón is van egy, és az aksi.
Nagyon szép a telefon, de mégsem olyan, mint a képene. Nem fém a keretA kijelző szép, a fényereje nem a legütősebb, inkább 4 csillag. De felbontásban gyönyörű. Wifi után rögtön frissités, és aztán indúl is a droid,gyorsan, szépen. Bár kértem, és igérték, hogy rootoltan érkezzzen, nem érkezett.
Sebaj, ezt majd megoldjuk.
De visszatérve, tetszetős darab, bár a Jiayu g3 hoz képest törékeny, és az aku alatt van valami puha betapintású nemtudommi, de nem is nagyon nyomogattam, betettem az askit, és bekapcsoltam. Nálam az egyik legfontosabb dolog a zene, sajna eddig csak a gyári fülessel próbáltam ki, hát, szódával elmegy, de ez a füles hibája lesz, nem egy nagy durranás. Annál viszont jobb, hogy pl. eldobdSzóval, ment tartaléknak.
Aki rendel, szerintem rögtön tegyen hozzá egy akár bőr akár szilikon tokot, mert én nem merem így hurcolni.
A kicsomagolásról készült pár nem túl jó de a célnak megfelel videó, kedves és gyönyörű menyasszonyom segítségével.Ami még nagyon érdekes számomra, betettem egy 16 gb. s kártyát, és a total commanderben megjelent két új meghajtó, egy 16 os, gondolom, ez a kártya, és egy 12 gb!!!! . Na ezt majd holnap kibogozom.
Egyenlőre ennyi, mert ma tejfakasztó, de amint ismerkedem, beszámolok folyamatosan.
Ui: Ha valaki megirja priviben, hogy kell blogot indítani, megteszem. (helyesírásomért felelősséget vállalok
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Óra topik
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Milyen notebookot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest