Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iOS alkalmazások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TKey7
csendes tag
Sziasztok!
Két készülékkel kapcsolatban lenne kérdésem.
Olvasgattam a topikot, így úgy gondolom, nem kérdezek olyat, ami már lett volna, de ha igen, elnézést a figyelmetlenségemért!Szóval a kérdésem az lenne, hogy szerintetek melyik jobb készülék? Vagy van-e egyáltalán különbség?
Az N828-ról már elolvastam a cikket itt a logouton, a K1 újabbnak tűnik, ellenben, hogy ez előny vagy hátrány, azt nem tudom.Két fontos különbséget véltem felfedezni, az egyik a GPU-nál van, mégpedig, hogy a K1 PowerVR SGX544MP-t kapott, az N828 pedig PowerVR SGX544 Ultra-t. Van tapasztalat/tudás azzal kapcsolatban, hogy van-e jelentősége ennek, és ha igen, miben?
Tudom, hogy kijelzőben a K1 a felbontás miatt jobbnak tűnik, ez a másik különbség.. De jelenleg nem emiatt húz felé a szívem, hanem a kinézete miatt, ami sokkal jobban tetszik
Ami miatt viszont nem vagyok biztos a döntésben, hogy itt a fórumon sem találtam véleményezést a K1rőlEz lenne az első kínai telefonom.. Már egy hete nézelődtem az itthon szolgáltatói piacon, semmi olyat nem találtam, amire azt mondtam volna, hogy adott árért az jó vétel lenne számomra.. De a nem szolgáltatói piacon is ugyan ez volt a helyzet.
Jelenleg egy ZTE Skate-t használok (ha jól tudom, ő is hasonló helyről jön), több, mint másfél éve.. Ideje lenne nyugdíjba vonulnia, mert nem mai darab.
Szóval, ebből a két okból kötöttem ki végül a kínai telefonoknálViszont az is szempont, hogy 1-1,5 évig akkor ne kelljen készüléket váltanom. Szerintetek ezzel a két készülékkel erre van lehetőség? A 4magból én úgy gondolom, hogy igen..
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest