Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
istnag #18520 üzenetére
Köszi, de nagyon!
Másik téma:
Ma megint nagyon ideges lettem. Ez már a rosszkedvem tele lett. :-((
Ez a gagyi kínai okosteló (Star i93220) 20 perc után talált műholdjelet!
Kimondom az ítéletet: reménytelen!Persze, lehet olyan mentő körülményt felhozni, hogy ma esős, felhős volt itt az idő.
Ettől függetlenül nem dobom ki - annyira nem gurultam dühbe azért - marad telefonozásra és internetezésre, meg ilyenekre. Nem hiszem, hogy szoftveres varázslattal ezeket a problémás okostelefonokat helyre lehet rakni ilyen téren; itt csak a szétszedés és drót hegesztése segítene antenna célra, de nem tudom erre magam rászánni.Közben megjött egy ilyesmi, amit 40$-ért rendeltem, és láss csodát, ez a Windows CE-s kis kütyü most, felhős időben is 10-20 mp alatt talál jelet. Igaz, a cég GPS-sekre szakosodott, a kütyüt feladás előtt tesztelték, mert Bp.-Tatabánya útvonal volt benne. OK, az időzónát meg ilyeneket nem állították be, de az hamar ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest