- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
istnag #18520 üzenetére
Köszi, de nagyon!
Másik téma:
Ma megint nagyon ideges lettem. Ez már a rosszkedvem tele lett. :-((
Ez a gagyi kínai okosteló (Star i93220) 20 perc után talált műholdjelet!
Kimondom az ítéletet: reménytelen!Persze, lehet olyan mentő körülményt felhozni, hogy ma esős, felhős volt itt az idő.
Ettől függetlenül nem dobom ki - annyira nem gurultam dühbe azért - marad telefonozásra és internetezésre, meg ilyenekre. Nem hiszem, hogy szoftveres varázslattal ezeket a problémás okostelefonokat helyre lehet rakni ilyen téren; itt csak a szétszedés és drót hegesztése segítene antenna célra, de nem tudom erre magam rászánni.Közben megjött egy ilyesmi, amit 40$-ért rendeltem, és láss csodát, ez a Windows CE-s kis kütyü most, felhős időben is 10-20 mp alatt talál jelet. Igaz, a cég GPS-sekre szakosodott, a kütyüt feladás előtt tesztelték, mert Bp.-Tatabánya útvonal volt benne. OK, az időzónát meg ilyeneket nem állították be, de az hamar ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest