Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Yettel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi82
aktív tag
Arra jutottam, hogy EASEUS Partition Master 9.1.1 Professional Edition programmal megparticionáltam az sd kártyát 2 partíció lett rá téve amit apk kiterjesztéssel telepítek a kártyáról ott kiírja hogy sima install vagy externál install az utobbit választom akkor sdre telepít pl facebook amit eddig nem tudtam oda rakni de csak 1.9es verzió amit a netet találtam google play-ről telepítve ott ez így nem működik .
Mert ha rootoltam a telt a progi rootcheker azt írja mikor meg futatom link2sd-t az meg azt írja hogy engedélyezem a root hozzáférést .
Szóval ez 1 kínai telo szívat rendesen olcsón akartam megúszni de munkaórában sok ment rá legközeleb samu vagy htc lesz enek csak 200mb memóriája készülék android r5830i agyban modelszámra meg s5830-at írnak.
Remélem tudtam segíteni de itt nagy spiller cappa72 kolléga meg Robi haverom ha ők nincsenek akkor nem jutok el eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest