Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oris
aktív tag
Töltő: ezt javasolta az orosz fórumon lekha és tényleg működik is.
Mivel pont egy napja van fenn a +100500 V2.2 és épp befejeztem a közel 150 program visszaállítását, most ptóbálgatom egy kicsit, de a következő az általad javasolt revo rom lesz, már le is töltöttem.
Az akksikijelzéssel nem volt különösebb gondom az eddigi romoknál, most új akkut tettem bele, meg az új rom is rajta van és amellet, hogy tényleg nőtt az akkuidő, tapasztaslom én is a ki-be kapcsolás után megemelkedett akkuszint kijelzést.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi