-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdvözletem!
Változatlan a téma, a Note 5 GSM probléma.
Eleddig egy netkártya volt benne, azzal írta, hogy nem tud csatlakozni az LTE ls CDMA hálózatokra.
Provizore beletettem a rendes SIM kártyámat. Telefonálni lehet, de netre változatlan ezt írta.
Pár perrcel a kísérletre kaptam egy SMS-t a Telenor-tól, hogy küldenek egy konfigurációs SMS-t. Meg is kaptam, telepítettem. Innentől kezdve meglenet egy GSM felirat a hálózati csíkok felett és nem jött elő a T-Rex sem. Viszont változatlan nem tölt be semmit.
A telefon szerint jelenleg SPR az aktív kód, gondolom ezért.Mivel úgy vélem bebizonyosodott, hogy ezen a komplett fórumon nincs senki, akinek Galaxy Note 5-ös telefonja volna, így sem itt, sem az internet más zugában nem sikerült hozzá megfelelő CSC-t találnom.
A kérdés az volna, hogy egyrészt akkor miért tudok telefonálni, másrészt pedig, mely telefonok CSC kódját tudnám feltenni úgy, hogy elfogadja?Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest