- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timmcsy
csendes tag
Sziasztok! Milyen telot ajanlanatok ami ar ertek aranyban elorelepes lenne egy OnePlus One-hoz kepest manapsag? Haladnek kicsit a korral. :-) Akkora a valasztek es olykor csak aprosagokban ternek el, hogy elveszek a specifikaciokban es tesztekben. Maradjak OnePlus vonalon, vagy ma mar jobbak a versenytarsak? (Meg mindjart a megjelenesekor vettem, akkor tenyleg flagship killernek ereztem arahoz kepest!) Szempontok:
- Nem surun fotozok, de nincs fenykepezogepem, szoval ne legyen rossz a kameraja (Elulso kamera a legkevesbe sem erdekel)
- 3 GB RAM meglegyen, sok minden fut egyszerre, sok lap a bongeszoben stb...
- tarhely annyira nem lenyeges
- nem bannek valami izmos akksit, mert mar a masodik akksit nyirtam ki ebben
- szep kijelzo es kep sem hatrany
Hirtelen ennyi jutott eszembe igy keso este. Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen ,MS3725
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest