-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timmcsy
csendes tag
Koszonom szepen a velemenyeket, utana nezek a Xiaomiknak. Amugy forumokat, videokat nezve a Oneplust emlitik 2018 legjobb mobiljai kozott ar-ertek aranyban, Xiomit senki... Az meg oke, h X eve megvettem a OPOt 100ezerert, de az is volt a lelektani hatar, szerintem eros tulzas egy telefonert 200-300 ezer forintot kiadni, a fizum nem lett kozben a duplaja...
-
Timmcsy
csendes tag
Sziasztok! Milyen telot ajanlanatok ami ar ertek aranyban elorelepes lenne egy OnePlus One-hoz kepest manapsag? Haladnek kicsit a korral. :-) Akkora a valasztek es olykor csak aprosagokban ternek el, hogy elveszek a specifikaciokban es tesztekben. Maradjak OnePlus vonalon, vagy ma mar jobbak a versenytarsak? (Meg mindjart a megjelenesekor vettem, akkor tenyleg flagship killernek ereztem arahoz kepest!) Szempontok:
- Nem surun fotozok, de nincs fenykepezogepem, szoval ne legyen rossz a kameraja (Elulso kamera a legkevesbe sem erdekel)
- 3 GB RAM meglegyen, sok minden fut egyszerre, sok lap a bongeszoben stb...
- tarhely annyira nem lenyeges
- nem bannek valami izmos akksit, mert mar a masodik akksit nyirtam ki ebben
- szep kijelzo es kep sem hatrany
Hirtelen ennyi jutott eszembe igy keso este. Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest