- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Nem olvastad amit írtam meg linkeltem? Említettem az umi-t is. Meg a vulkan támogatásról is írtam. Az android 7 forrásában benne van a vulkan támogatás, az igaz. De nem kötelező, csak annyi, hogy nem kell külön támogatást írni mert alapból a rendszer része a lehetőség. Ha mond valamit, akkor az android 7 CDD-nek nem része a kötelező vulkan támogatás, vulkan vagy OpenGL ES 3.1 kell hozzá hogy átmenjen a CTS-en. Ezért nem ment át pl. a 800/801, és ezért ment át pl. a 410 az adreno 306-al, ami nem tud vulkan-t, de GLES3.1-et igen.
Azt is írtam, hogy párhuzamosan vannak grafikus driverek vulkan támogatással és anélkül is egyidőben, és a platform provider választja ki hogy melyik drivert licenceli a termékébe. Ha nem a vulkan-ost választja (nyilván költség okoból), akkor nem lesz támogatva a készülékben, hiába tudná a hardver. Nem nagyon tudok érthetőbben fogalmazni hogy megértsd. De valóban, 7.0 alatt működnie kell, ha a rendszer vulkan supportos grafikus drivert tartalmaz, de ez csak annyi, hogy ezzel már android szinten nem kell külön foglalkozni. Vannak olyan telók, amik már android 6 alatt is tudták a vulkan supportot, de azoknál még külön meg kellett írni a rendszerbe a vulkan támogatást, maga a megfelelő driver nem volt elég.
Sokan keverik a dolgot, a lehetőség nem egyenlő a biztos támogatással.
Ennek fényében nem mondhatod hogy kellene hogy működjön, maximum azt, hogy megvan a lehetőség hogy akár működhessen is. Felesleges lovagolni rajta, minden esetben ki kell próbálni az adott készüléket hogy támogatott vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Trollok komolyan
- Google Pixel topik
- Horgász topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest