Hirdetés
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
IldiH #135313 üzenetére
Mennyire mások az ízlések, nekem ez pl. szinte tökéletes antitelefon.
6" - túl nagy, használhatatlan.
18:9 kép - torz, feleslegesen hosszú, vízszintesre fordítva nem elég magas a kép, kulcslyuk érzés görgetni.
2.5D lekerekitett képernyő - nem lehet egy normális fóliát, védőüveget rátenni, vagy kicsi, vagy eláll a szélén
vékonyított oldalsó káva - visítva menekülök, nekem nagyon nem tetszik, nem harmonikus ezeknek a kinézete, nekem nagyon nem adja ki. Ráadásul sokkal sérülékenyebb mint a normál kávás.
Face id - alma majmoló bohóckodás, csak ez kb. a fényképpel átverhető front kamerás kategória, ami már régóta szégyenkedik az androidban.
Duplázott dual kamera - szintén mint az előző, nem hiszem hogy jobb mint bármelyik utánzó kínai dual kamera, inkább tettek volna bele 1-1-normálisat.
Fényes hátlap - brrrr, szörnyű, csúszós, ujjlenyomat gyűjtő, nem vagyok én színesfém gyűjtő, se bodzatermelő...Nagy akku, ram, gyorstöltés, nfc, fingerprint nem rossz, de ilyenből azért van választék.
Ezek a mai divat hívószavak (káva nélküli, dual camera, vékony, péklapát) engem abszolút nem fognak meg, kínkeservesen kiizzadt mesterséges hype keltés, gyakorlati haszon nélkül, inkább visszalépésnek érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest