- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
ans1980 #133337 üzenetére
Nekem mindig az volt a véleményem, hogy jó telefont drágán bárki tud venni. Én próbálok olcsón jót venni
Szintén zenész. Valahogy nem motivál, hogy ott álljon 3-4GB ram (kvázi) kihasználatlanul, meg a 8 mag... Én ennél az Ulefone Tiger-nél kötöttem ki, eddig megelégedéssel használom. (Az egyetlen dolog, ami "zavar", hogy se híre, se hamva egy 7-es frissítésnek. A 4PDA-n olvastam /persze Google Fordítóval/, hogy valamelyik megkérdezte az Ulefone-t, hogy mégis mikor akarják kiadni az update-et? Válasz: majd ha a MediaTek kiadja az ebben lévő SOC-hoz a drivereket... Érdekes, azóta már két, másik gyártótól származó telefont is láttam, ami szinte egy-az-egyben ilyen belsővel volt és már gyárilag 7.1.1-gyel dobták őket piacra. Hmm.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest