- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- iPhone topik
- Apple Watch
- Nem lesz Xiaomi 16
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ans1980
tag
válasz
nyisziati #133336 üzenetére
A kijelző szerintem kimondottan szép, nagyon szép élénk színekkel. Pixeleket abszulut nem látni. Persze pixel fetisiszták biztos találnának
Nekem mindig az volt a véleményem, hogy jó telefont drágán bárki tud venni. Én próbálok olcsón jót venni
Jelen esetben is tetszik, hogy mindneki rácsodálkozik hogy 18000 forintért ilyen telefont lehet venni
Minőségibb a fogása, megjelenése mint a legtöbb (akár márkás) telefonnak amivel találkoztam. Telefonáláskor a hangminőség jobb az átlagnál, wifi erős, kamera jó, 3 naponta töltöm, kb 4 óra kijelzőidővel, nem fagy le, netezésnél nem akad. Nekem ennél több nem kell egy telefonban. Bár másnak sem tudom minek kell a 4 giga ram, stb. De valaki majd biztos elmondja...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Gurulunk, WAZE?!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest