- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel topik
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Én nem azt írtam, a saomi nem OTG képes. Azt írtam nem lett kipróbálva mivel ez a képesség minket nem érdekel!!! Tápellátás nélkül mégis hogyan akarsz egy USB eszközt működtetni? Az OTG-nek pont az a lényege, hogy az eszköz(telefon) képes meghajtani és működtetni egy másik eszközt az USB-n keresztül.
Tehát ha nem jön ki "villagy" a telóból nem fog egy egyszerű kártyaolvasó sem működni.
(#127579) Somatom
Neked azért kerestem mert azt írtad "Na, egy ilyen mágneses cucc kéne nekem". Utána leírtam azt is, hogy engem nem érdekel és nem is tesztelem. Csak kerestem neked de többet nem fog előfordulni!
Ugye nem gondolod hogy először veszek egyet és letesztelem neked majd el is küldöm ingyéé vagy még fizetek is hogy elküldhessem? Ez nem milliós cucc.Ha nem próbálod ki honnan tudod, hogy nem működik belelátsz a képen keresztül?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest