- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Én nem azt írtam, a saomi nem OTG képes. Azt írtam nem lett kipróbálva mivel ez a képesség minket nem érdekel!!! Tápellátás nélkül mégis hogyan akarsz egy USB eszközt működtetni? Az OTG-nek pont az a lényege, hogy az eszköz(telefon) képes meghajtani és működtetni egy másik eszközt az USB-n keresztül.
Tehát ha nem jön ki "villagy" a telóból nem fog egy egyszerű kártyaolvasó sem működni.
(#127579) Somatom
Neked azért kerestem mert azt írtad "Na, egy ilyen mágneses cucc kéne nekem". Utána leírtam azt is, hogy engem nem érdekel és nem is tesztelem. Csak kerestem neked de többet nem fog előfordulni!
Ugye nem gondolod hogy először veszek egyet és letesztelem neked majd el is küldöm ingyéé vagy még fizetek is hogy elküldhessem? Ez nem milliós cucc.Ha nem próbálod ki honnan tudod, hogy nem működik belelátsz a képen keresztül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- Elemlámpa, zseblámpa
- E-roller topik
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest