- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Van másik: újabb béta a One UI 8 startja előtt
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Fotók, videók mobillal
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtjani
tag
Sziasztok!
A saját véleményemet mondánám, ami a hónapok alatt több száz kinai nyelvű oldal kuglifordításai alapján alakult ki. Nem biztos hogy jól is értemezem a dolgokat.
A htc t328w szerintem nem klón, a HW nagyon is eredeti szagú. A HTC az utóbbi időben az eladási lista aljára csúszott - gyártósorait adja el - a HTC Wind nyugat-EU-ban nem annyira elterjedt - így sokkal kissebb költség jelen lenni kinai webshopokon keresztül. Amúgy szerintem a HTC klónok gyártásában vastagon benn van a HTC keze, talán ez az oka a visszaesésnek?
A V9 azért "híresült" el mert 6575 platformon ez volt az első amelyik megkapta az összes szenzort, a jobb GSM modult, a jobb minőségű (540 x 960) LCD-t. Szerintem most is jó vétel.
Az A750 meg mind ez egyben kissebb (480x800) kijelzővel, de jobb 531 ultra GPU-val, jóval olcsóbban, szerintem ez a jobb vétel.
A Lenovo eu-s honlapján ugye nincs teló, de a kinain ott vannak. Nekik is olcsóbb csájnamobil oldalak hátán piacon lenni, mint milliós supportokat fenntartani a világban.
Én így gondolom, engem tessék lábon lőni, ha butaságot mondtam. Köszi!
Szerk.:
Actív dual. A kínaiak szokás szerint már hetekkel a gyártás előtt árulják a készülékeket, de még nyomát sem láttam két antennásnak..
Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest