- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Jó ideje elszakadtam a közösségtől, nem követtem annyira a mobilokat. Gondolkodtam most viszont pár új telefonon.
Barátnőmnek Meizu M2-t néztem ki Eustock-on. Van 40-ig bezárólag más alternatíva? Fölé nem tudok menni.
Magamnak meg nem tudom. Néztem a Meizu M2 Note-ot, nagyon tetszik külsőre. De ott van a Xiaomi Redmi Note 2 is (a tesztben voltak azért hibái), és a Lenovo K3 Note (Duliee, te írtad azt hiszem az érintő gondot). Ezek közül melyik ami a leginkább ajánlott? Játszanék is rajta azért. Itt a fő cél, hogy ne legyen drágább 50 ezernél. És a nagyon kínai márkákba se mennék bele, a hármas közül lenne a fő cél kiválasztani.
Kicsit OFF, de én is körbenézelődnék, mit-merre-hogyan, de nem ismerem már, hogy melyik kínai oldalnak van EU-s "kirendeltsége". Valaki tudna segíteni privátban akár, hogy ne itt offoljunk? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.16
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő