Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Yettel topik
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Jó ideje elszakadtam a közösségtől, nem követtem annyira a mobilokat. Gondolkodtam most viszont pár új telefonon.
Barátnőmnek Meizu M2-t néztem ki Eustock-on. Van 40-ig bezárólag más alternatíva? Fölé nem tudok menni.
Magamnak meg nem tudom. Néztem a Meizu M2 Note-ot, nagyon tetszik külsőre. De ott van a Xiaomi Redmi Note 2 is (a tesztben voltak azért hibái), és a Lenovo K3 Note (Duliee, te írtad azt hiszem az érintő gondot). Ezek közül melyik ami a leginkább ajánlott? Játszanék is rajta azért. Itt a fő cél, hogy ne legyen drágább 50 ezernél. És a nagyon kínai márkákba se mennék bele, a hármas közül lenne a fő cél kiválasztani.
Kicsit OFF, de én is körbenézelődnék, mit-merre-hogyan, de nem ismerem már, hogy melyik kínai oldalnak van EU-s "kirendeltsége". Valaki tudna segíteni privátban akár, hogy ne itt offoljunk? Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest