Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbz
tag
Szép lassan haladok az x18i-vel.
3G működik rajta. Ha hívás érkezik a másik simre, akkor a 3G-t lekapcsolja. Hívás után pedig vissza.
Tettem rá recovery mod-ot, ezzel sikerült feltelepíteni a superuser 3.0.7-et. Úgyhogy mostmár rooted.
A magyarítással viszont nem állok jól. Ha átváltom a locale-t HU-ra MoreLocale2-vel, akkor nyilván csak az új alkalmazások magyarosodnak. Amikhez már jött ki update és letöltöttem, pl GMail, Play Store, Maps, azokban mindben ott a magyar nyelv és megy is. Viszont a system appok nagy részében nincs magyar nyelv. Tehát pl a launcher, settings, browser és társaik még mindig csak angolul mennek.Nincs véletlenül valakinek egy /system/apps könyvtára olyan 2.3.6-os ROM-ból amiben alapból benne van a magyar nyelv?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro 256GB gyári független ÚJ akku
- Fekete Honor 400 pro 12/512GB a képeken látható állapotban dobozával
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest