- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
válasz
turkburk #10833 üzenetére
Óóóóó bazzz. Hogy nem jutottam ide hamarabb. Most próbáld már meg be tudsz-e lépni recovery-be? Mert nekem lila szétfolyós képernyő jön be csak. Vissza akartam rakni az előző mentését, de így nem tudom. Ha esetleg ezt tapasztalod rögtön vedd ki az akksit is pihentesd pár percig a telót bekapcsolás előtt. Ha sokáig úgy hagyod beég a kijelzőbe az a szar csíkozás és sokkal tovább kell kikapcsolva hagyni.
Valaki: Mi van akkor ha nem tudok belépni recoverybe? Lila hosszantí csíkozásos szétfolyós képernyő jön be csak. Itt belinkelt THL W3-ra készített CWM Recovery v5.5.0.4 for ThL W3+ //sgg került fel a telóra, azzal mentettem le az eredetit, aztán feltettem az itteni magyarított ROM-ot.
beers Te tesztelted ezt a ROM-ot, Neked nem volt ilyen gondod az elforgatás érzékelővel, meg a gszenzorral?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest