Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Ezt nem tudom, nem mappában találtam. Néhány felesleges alkalmazást akartam törölni RootUnintaller-rel és ott figyelt a listában, mint telepített alkalmazás. Sys jogokkal rendelkezett, így gondolom sys/app mapában volt, de ez csak tipp! Az jó kérdés, hogy benne volt már a ROMban, vagy én varázsoltam fel valamilyen szoftver telepítésével....
Az biztos, hogy minden back up-omat törlök és csinálok újat!

Van valakinek tapasztalata Androidos Vírusirtókkal? Esetleg tud valaki olyat ajánlani, ami kiszúrja az ilyen alkalmazásokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest