Hirdetés
Aktív témák
-
Erika10
tag
Köszönöm, így használom.

Láttam progikat is rá, ami automatikusan, ki/bekapcsolja a repülő módot. De az nekem ebből a szempontból teljesen felesleges.
Közben felmerült még pár kérdésem, olyan task killer vagy Manager programot keresek, ami nem, akarja állandóan le tiltani a háttér képet meg egy csomó minden más, amit éppen használnék?
Tehát én tudom beállítani mit, tiltson ki.
Idáig Advanced Task Killer volt fent volt fent . de az nagyon nem jött be.
Most Task Manager van fenn. De ott meg nem tudom beállítani, hogy mit lőjön ki, automatikusan és mindent ki akar tiltani ez is.
Mit csináljak, hogy az Fm rádió nem induljon el állandóan, ha ki van rakva widgetnek?
Nem ír ki semmit, de folyamatosan fut a háttérben pedig nincs bedugva a füles.

Aktív témák
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini PC
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Starlink
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- !!AKCIÓ!! Vadonatúj, bontatlan iScooter iX6 elektromos roller, 1 év gari 45 km/h
- Asus Prime MR120 argb
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi