Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
Hooper
őstag
válasz
Erika10
üzenetére
Én úgy tudom h nem ajánlott semmi féle task killer használata az Android op rendszerben alapból benne lévőn kívül.
Nekem amíg fenn volt a killer többször volt kevés memóriám mint amióta hagyom az OSt dolgozni.
task killer nélkül alig megy le 100 alá.
Szvsz nem ajánlom androidra a task killereket, nézd meg milyen nélküle, és ha nem folyton 10-20mega körül karistol a rendszer akk ne rakj fel.
Fm rádio had menjen, a rendszer lelöví úgyis ha ugy érzi felesleges, addig viszont cserébe gyorsan betölt ha kell
kenny123 ahogy nézem mindenképpen kell neki net..
-
r0by
addikt
válasz
Erika10
üzenetére
Szerintem igazából az nem fut, csak a memóriában van benne (mármint a rádió).
Azért, mert nem olyan rég használtad és az OS még csak suspendbe tette, mert nem kellett még annyi plussz erőforrás, hogy kitakarítsa a memóriából. Viszont a használati szokásodból talán tudja, hogy sokat hallgatod és ezért van még ott, ahol.
Kivéve, ha ezt az a bizonyos widget másképp akarja
-
kenny123
addikt
válasz
Erika10
üzenetére
Advanced Task Killerrel is be lehet állítani, hogy mit lőjön, mit ne.
Program megnyit, pipát berakod ahhoz amit ki akarsz lőni, amit meg nem értelemszerűen kiveszed. Nyomsz egy kill selected appsot, utána meg kirakod a widgetjét képernyőre, és onnantól ez az egész csak egy "gombnyomás". Én így használom, semmi gáz nincs vele..
Aktív témák
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest