- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iGO Primo
Aktív témák
-
tybsen
addikt
Tudna valaki segíteni titanium backuppal kapcsolatban?
Ugye kell hozza busybox - na mar most amikor en a galaxy nexus toolkit-tel rootoltam a telefonomat, nem valasztottam ezt az opciot. Most ha osszedugom ADB modban, akkor csak csinaljam meg egyszeruen igy utolag, vagy ha letoltok a play store-bol egy ilyen appot, akkor az is jo (azon sajnos nem igazodok ki, mar letoltottem, valamit installalni kellett volna, de nem nagyon ertettem ugyhogy letoroltem az appot - raadasul tobb busybox is meg busybox installer is van, nem tudom melyik jo vagy mi a kulonbseg).
Igazabol az a fura, hogy TB hasznalatahoz kell busybox, en viszont mar kiprobaltam egy mentest, le is futott, viszont nem talalom sehol (google drive-ba es dropbox-ba probaltam menteni - ami annal is erdekesebb, mert nem adtam meg a felhasznaloi fiokokat - ezt automatikusan kiolvassa?).
Előre is köszi a segítséget!
Aktív témák
- Autós topik
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest