- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
gatto_
senior tag
Nos... a következő a problémám. Használom a TV24 nevű tévéműsor alkalmazást. Ebben be lehet állítani, hogy bizonyos műsorok előtt jelezzen, hogy ne maradjak le róla. Eddig faszán működött is, csak annyi baja volt, hogy mikor értesített és rányomtam az értesítésre akkor FC-zett. Tegnap kijött egy frissítés amiben javították ezt a fagyást. Viszont okoztak egy sokkal bosszantóbb hibát.
Valamiért a beállított riasztáshoz képest egy órával később jelez, magyarul pont megtudom, hogy miről maradtam le.
Nyári időszámítás anomáliára tippeltem, ezért próbáltam visszaállítani a dátumot télre, és úgy telepíteni a programot, de nem segített. Aztán simán kikapcsoltam az automatikus idő beállítás funkciót a menüben, és manuálisan beállítottam GMT+1-re, plusz az órát is kézzel. Így faszán működik is a riasztás, de a HTC Sense felületet nem tudtam átverni. Az tudja, hogy Budapesten vagyok, és a beállított GMT+1-et megfejeli + 1 órával a nyári időszámítás miatt. Azaz a Sense widgeten egy órával több van mint az állapotsávon. Ez így elég gáz.Netán valami ötlet? Esetleg aki használja a programot, és még nem frissített, kimentené és elküldené nekem az 1.1.1-es verziójú apk-t? Az legalább működött, még ha fagyogatott is néha. Előre is kösz...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest