- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #446 üzenetére
update: mivel hívás közben is kikapcsolódik a kijelző, ezért a Screebl megoldja az egyik problémámat is miszerint a fülem valahogy megnyitja a tárcsázót és belesípol mindkettőnk fülébe.
-
KaoszTom
aktív tag
válasz
Skynet258 #447 üzenetére
Nekem a korábbi verziókkal sem jó. Viszont már tudom, hogy az a baj, nem mindig kapja meg a magyar városokra az aktuális időjárást. Ha pl. beírod Párizst, egyből előjön a nap/felhő... Utána visszaírva egy magyar várost, megint csak a hőfok van. Egyébként nekem tegnap nem működött Budapest, ma igen..
-
Skynet258
veterán
válasz
tom956ster #445 üzenetére
Egyelőre ez van néhányunknál, tedd fel a régebbi verziót, az megy rendesen.
-
vadászcsiga
félisten
Találtam egy hasznos kis appot a marketen Screebl Lite
Ezzel a programmal folyamatosan bekapcsolva marad a kijelző abban a helyzetben amikor feltehetőleg a képernyőt nézzük, és kikapcsol ha mondjuk fekvő állapotban van, használaton kívül. Magyarul, felismeri hogy mit csinálunk nem kell rákoppintani valahova hogy tovább világítson, ami kicsit idegesítő ha mondjuk olvasok egy hosszú hozzászólást.info: http://keyeslabs.com/joomla/index.php/projects/screebl
-
tom956ster
aktív tag
Hali!
Spicám van, Beautiful Widget 2.8.1 van fent, de sehogy sem tudok egy árva felhőt sem kipakoltatni vele, Salgótarján megy neki, a hőfok is rendben, de egy megveszekedett kis felhócske sincs (napról már nem is álmodom)
Ötlet? Mit tegyek? Dobjam el a telefont nagyon messzire és utánna se nézzek???
Köszi előre is!!!
Hali minden kedves Androidos felhasználónak! -
-
Teko001
őstag
(#420) -FreaK-: Igen ez egy demo verzió csak, eddig is volt. Szerintem sokkal jobb az mvideoplayer, és annak ellenére, hogy nem írja, spicán támogatja pl. az avit és a divx-et.
(#426) _Balou_: A beállításoknál többféle értesítést is belehet állítani. Gyárit, szolgáltató általit, meg mintha lenne egy harmadik. Nálad hogy van beállítva?
-
Pappóka
csendes tag
Van egy srác, aki úgy gondolta, hogy ha nincs ékezetes billentyűzet a Pulse-ában, akkor majd csinál magának... és nekünk is. Köszönet érte!
Teszteljétek és kommenteljétek az oldalán, vagy e-mailben.
-
Skynet258
veterán
És akár le is szedi egy egyéni szerverről... Elég durva, sok fizetős appot frissít - bár nem az összeset, konkrétan ezek vannak a listában.
Szerintem nem fog sokáig élni -
kaller1
veterán
Ez egy új app kezelő alkalmazás,a marketben(?) lévő frissítéseket is kiírja a telepített appokhoz.
-
_Balou_
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam én is a Spicámra a Handcent Sms-t, viszont van vele egy gondom: hiába van bekapcsolva a "jelentés", nem kapom meg. Elvileg egy felkiáltójelnek kéne lennie a szöveg mellett. Ezt onnan tudom, hogy a még nem ebben írt sms-eknél ott van
De amit ebben írtam, már nincs... és ha a gyári üzenetküldőben nézem akkor sincs ott az a kis jel...Pedig jó lenne...
-
-FreaK-
veterán
Beautiful widgets 2.80-at kipróbáltam, le is töltöttem egy skint, beraktam, nagyon sézp meg minden csak épp csontra fagyott a képernyő, csak fekete kép van, meg néha felvillan a gombok háttérvilágítása. (ki kellett venni az aksit). Nem tudja valaki h miért nincs ott egyébként az időjárásikon? Adatokat kiírja rendesen, csak nincs ott a kép.
-
-FreaK-
veterán
válasz
vadászcsiga #417 üzenetére
Handcent bonyolult?
Akkor az egész Android az
kicsit szétnézel a beállítások között és utána könnyen kiismered magad
Azért jelez duplán a gyárival mert a gyári progiban ki kell venni a pipát a notification elöl, utána csak a handcent fog jelezni.
Ohh és Beautiful windgets után:
yxFlash v1.2.2.
Nekem úgy rémlik ez eddig fizetős volt nem? -
Teko001
őstag
válasz
vadászcsiga #417 üzenetére
Ki lehet kapcsolni a gyári értesítését
-
Amúgy arra rájött már valaki hogy a teló hova teszi a letöltött dolgokat, és azokat amiket felinstallál?
Csak mert észrevettem hogy ha letöltök valami progit, felteszem majd letörlöm akkor is szépen lassan telik befelé a 196mb
Azért ez így annyira nem oké. -
kaller1
veterán
Nemtom ismeritek-e,én SMS értesítőnek ezt használom: SMS Popup
-
KaoszTom
aktív tag
válasz
vadászcsiga #406 üzenetére
Ha jól emlékszem nekem is írt hibát a készítéskor, de én bepipáltam valami olyasmit, hogy hiba esetén is folytassa. Ez azon az ablakon van, amikor már generálja. Utána a Hero-n szépen megnyílt.
-
MartOOn
addikt
nagyon állat az animációja! thx!!!
-
Multkor volt szo arrol hogy a beautifull widgets nem tudja csak a nagyobb varosokat. Nos az elobb tettem fel a legutolsot a 2.5.6-ot, es kapasbol tudja Nyiregyhazat. Akinek kell annak a google a baratja, vagy irjon egy pm-et.
Es bocs hogy ekezet nelkul irok, de telorol vagyok. -
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítség ha Androiddal mennétek túrázni.
Magyarország teljes túratérképe elérhető Androidra, és a GPS megmondja hol vagy, ha eltévedsz az erdőben.
1. Töltsd le telóra a TrekBuddy nevű progit: [link] Innen külön lehet letölteni az 1.5-ös vagy 1.6+ verziójú Androidhoz az apk-t.2. Töltsd le számítógépre a Mobile Atlas Creator 1.7-et. Telepíteni nem kell, csak kicsomagolni. [link]
3. Indítsd el a Mobile Atlas Creator 1.7-et, majd menj végig a pontokon:
- Állítsd a Map source-t Google Maps-re, majd a térképet navigáld Magyarország felé. (Egér jobb klikk + mozgatás)
- Állítsd át a Map source-ot Turaterkep (Hungary)-re.
- Bal egérgombot lenyomva jelöld ki a területet amit szeretnél a telóra tenni.
- Zoom levels-nél pipáld be azokat a nagyítási értékeket amiket szeretnél. (Minél nagyobb szám, annál részletesebb)
- Pipáld be a Recreate/adjust map tiles-t
- Nyomd meg az Add selection-t
- Válaszd ki a TrekBuddy untared atlas-t
- Végül Create atlas4. Az elkészült mappát másold fel az SD kártyára.
5. Telepítsd és indítsd el a TrekBuddy-t, majd Menü/Load Atlas menüpontban a felmásolt mappát nyisd meg.
HTC Hero (G2)-n teszteltem, tökéletesen működik. A gyorsabb kezelés érdekében a képernyő fel van osztva a menüpontoknak, attól függően hova böksz: [link]
Jó kirándulást!
Köszönet a segítségért yadaysw-nak a turistautak.hu-ról.
-
-FreaK-
veterán
Van valakinek ötlete hogy mi a f*szért nem tudja a mybackup pro a contaktjaimat visszaállítani 2.1-es rom alatt? Csak azt az 1et rakja fel ami a google contacts-ban is bennevan. De mivel felfele nem szinkronizálja fel őket ezért marad is az az egy, nem fogom egyenként beirogtani őket.
-
billywood
tag
Hali!
Ti milyen játékokkal játszotok? Annyira nem szoktam telón játszani, de néha azért jól jönne pár
Találtam is egy olyat, ami nekem bejön, csak hamar meguntam, mert pár próbálkozás után már nem kihívás. Aevum Obscurum a neve. Esetleg valami hasonló játékról tudtok, ami kicsit összetettebb, időtállóbb?
Ha valakit netán érdekel, akkor pm!
Aktív témák
Hirdetés
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest