Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Vonzó Realme mutatkozott be
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Aktív témák
-
Pappóka
csendes tag
Van egy srác, aki úgy gondolta, hogy ha nincs ékezetes billentyűzet a Pulse-ában, akkor majd csinál magának... és nekünk is. Köszönet érte!
Teszteljétek és kommenteljétek az oldalán, vagy e-mailben. -
Pappóka
csendes tag
Nem tudom pontosan, mert nagyon ideges lettem - azt hiszem, vagy Camera FX vagy Zoom FX volt a neve. Egy perc alatt kicsinálta a Hero-t.
Persze mint öreg symbian-hecker, tudtam, hogy azonnali reset fog kelleni, mert ez valami rendellenes dolog.
Azóta mentek a Sprite Backup-pal.
-
Pappóka
csendes tag
A Marketről frissítettem 2 hete egy kamera progit. A telefon összeomlott és 2 percenként újraindult, amit csak master resettel tudtam megállítani. Szóval csak óvatosan az alkalmazásokkal...
-
Pappóka
csendes tag
Kártékony Android alkalmazást találtak
A Droid09 nevű alkalmazás lepleződött le. A program a felhasználók banki adatait próbálta megszerezni. Az Android Marketplace ellen indított adathalász támadást még decemberben, azóta viszont szintén eltávolították a kínálatból az inkriminált szoftvert. De a történet jó példa arra, nagyon inyencnek, tájékozottnak és válogatósnak (szerencsésnek?) kell/érdemes lenni, amikor alkalmazások telepítéséről van szó. Szinte kivédhetetlen az az eset, hogy mikor az alkalmazás levizsgázik és bekerül a kínálatba, még korrekt, de aztán egy váratlan frissítéssel már bele lehet helyezni a trójai funkcionalitást - amíg észre nem veszik, és le nem leplezik.
http://www.antivirus.blog.hu/2010/01/11/kartekony_android_alkalmazast_talaltak
-
Pappóka
csendes tag
válasz
JarrekStar
üzenetére
Légyszi küldjétek nekem is! Köszi

-
Pappóka
csendes tag
Az Androids Around 2 egy olyan Google Maps alapú alkalmazás, mely megjeleníti térképen a regisztrált Android usereket. Nagyon jó progi.
Jelenleg 46 magyar Androider van fent.
Csatlakozzatok! Marketről húzható.
-
Pappóka
csendes tag
Sziasztok!
Egy figyelemreméltó alkalmazást ajánlok a figyelmetekbe. A ragyogó TIMERIFFIC nevű progiról van szó, melynek 1.8-as verziója letölthető a Marketról. Természetesen ingyen. ;-)
Nos, a Timeriffic progival teljes mértékben, időzítve (!) személyre szabhatod a telefonod.
Például beállíthatod, hogy hétköznapokon este hét és reggel hat között a hívásokra csak rezegjen, az emlèkeztetők pedig némán jöjjenek elő. Teljesen szabadon paraméterezhető - pl a wifi és a gps is machinálható vele.
Az egyik leghasznosabb alkalmazás a Marketen, széria-tartozék kell, hogy legyen minden androidon. :-)
-
Pappóka
csendes tag
Megjelent az első magyar virtuális billentyűzet Androidra. A Magyar Google Android honlapon érhető el. Telepítés és használat egyszerű, olvassátok a hozzászólásokat is, abban vannak plusz információk.
Most már jó. Gubro
[ Módosította: Gubro ]
Aktív témák
- INNO3D RTX 3080 12gb
- LG 32GS95UE-B OLED monitor eladó dobozával GARANCIÁLIS/FIZIKAI SZÁMLA!!!
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi