Hirdetés
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Lefotózták a Honor 300-at
Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz bluobluo75 #39347 üzenetére
Állítsd be mentse alapból az eredeti képet is, vagy amit megörökítesz tedd normál módban és csak utána csicsázd....
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Ferenc1989 #39326 üzenetére
Nem, amit meg akarsz nyitni, azt tölti le.
Véleményem szubjektív...
-
mkRoland
senior tag
Sziasztok!
Ezúttal olyan programot keresek, amivel az egyik androidos telefonomat el tudom érni a másik androidos telefonommal, lehetőleg BT-on keresztül.
Amikor az egyik telefon a csuklómon lévő tartóban van (mert zenét hallgatok kerékpározás közben) és a másikra bejön egy hívás/SMS, akkor mint egy BT-headsetre továbbítsa ezeket, hogy tudjam fogadni vagy elolvasni az SMS-t és ne kelljen előhalászni a táskámból.
Feltételezem ehhez mindkét telefonon lennie kell egy programnak, gondolom az egyik kliens, a másik szerver üzemmódban.
Tud valaki ilyenről?[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz doddencs #39353 üzenetére
Az OTPnél is van ilyen, ezt tudom. De a bankok többsége nem él ezzel az opcióval, mert nincs érdekük.
A Citinél azt javasolták, hogy egy alszámla legyen rendelve még a kártyához, és vásárlás előtt arra legyen átállítva a kártya.
Más bank nem is javasol ilyen vagy ennél jobb megoldásokat.
Én ilyen téren körbejártam egy kicsit a "piacot"Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
xSide
őstag
válasz hackeeeee #39357 üzenetére
Elméletben:
- SMS backup mondjuk naptárba, naptárbeállításban pedig szinkron, gmail-ban sms értesítés az SMS naptárához új eseménykor...
- SMS backup email-re, új mail esetén push miatt meg rögtön jelentkezik...Gyakorlatban:
- keresni egy olyan SMS mentő alkalmazást, ami naptárba illetve email-re tud menteni! -
Richee11
senior tag
sziasztok!
LG Op. Black-em van, és mivel nem tudtam levenni a kamera hangot, ezért leszedtem a Camera Zoom FX-et. Az lenne a kérdésem, hogy esetleg ha valaki használja még ezt az App-ot a forum olvasói között, akkor ők tudják-e, hogyan lehet a programon belül a hátsó kameráról az első kamerára váltani. Vagy ha bárki írna olyan Kamera app-ot ami remekül működik azt megköszönném. Nem baj ha Google Play-en fizetni kell érte.
Előre is köszi! -
mkRoland
senior tag
válasz hackeeeee #39360 üzenetére
Dehogy kell nekem auto-felolvasás! Csak jelezze a karomon lévő telefon, hogy történt valami/hívásom van a másik telefonra!
Arra akarom használni az okostelefonomat, amire egy 5 évvel ezelőtti NOKIA headset képes: ha van a hátizsákomban lévő telefonra egy bejövő hívásom/SMS-t kapok, akkor jelezze ki a karomon lévő telefonra, viszont nem akarok a mobilhálózaton belüli hívásátirányítás nem opció ezen a részen számomra, küldje csak szépen át a hangot bluetooth-on keresztül a másik eszközömre, amibe be van dugva a headsetem.Richee11@3931: fektetett állapotban a bal alsó sarokban van egy kamera-szerű jel és körülötte körforgalom-szerű nyilak. Arra kell kattintani (nemrég frissítette a legújabb változatra magát a progit PlayStore-ról, ebben a változatban így működik ez, ráadásul már tud magyarul is).
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
válasz mkRoland #39362 üzenetére
Vajon mennyire életszerű, két telefonnal közlekedni, miközben az egyikkel zenét hallgat valaki, a másikkal pedig a beérkező üzenetekről értesítést küld az előző készülékre? Annak a valószínűsége, hogy száz emberből legalább egyet érdekel ez a megközelítés, túl kevés ahhoz, hogy bárki is írjon rá bármiféle alkalmazást.
-
spiritex
veterán
Most ott tart az ügy, hogy holnap lesz 2 hete, hogy Mastercard Mobile-al fizettem ki a T-s számlámat és még mindig nincs jóváírva!!! Múlt héten, 26-án harmadjára voltam egy T-Pontban személyesen, mire végre leírták egy papírra kézzel a Mastercard Mobile applikációmba érkezett "Sikeres vásárlás"ról szóló üzenetet és elfaxolták a behajtási osztályra.
DE tegnapig még mindig nem történt semmi, úgyhogy felhívtam a 1412-t, kapcsolták a Behajtási osztályt, mire közölték velem, hogy nem áll módjukban elfogadni azt a (hozzáteszem saját ügyintézőjük által) kézzel írt igazolást! Jaj de jó, hogy erről értesítettek... Jól van mondom, ha ad egy e-mail címet elküldöm a printscreen-eket. El is küldtem tegnap mindent, de még mindig semmi... Szörnyű ügyintézés, és borzalmasan lassú befizetési mód!!! Nem ér meg 500 Ft jóváírást!!! NEM AJÁNLOM SENKINEK A MASTERCARD MOBILE kipróbálását, ha nem akar ennyit szívni vele, mint én!!!!!!!! Telefonban még azt is mondta az ügyintéző, hogy sajnos nagyon új ez a rendszer, és nem működik tökéletesen... Mondom, akkor minek ajánlgatják, és miért "jutalmazzák" az ügyfelet 500 Ft jóváírással?????? Na erre már nem tudott mit mondani...Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Tyer
őstag
válasz bluobluo75 #39358 üzenetére
-Nem tudok rola, hogy kellene
Belépsz, tölt, majd normal, aztan ujra normal.
FotozhatszTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
mkRoland
senior tag
válasz Dottore #39365 üzenetére
Nem gyakori, valóban, sokszor gondolkoztam már, hogy kellene egy DualSIM-es androidos cucc, de még nem találtam olyat, ami tudna annyit, mint a mostani kettő darab olyasmi árban, mint a kettő együtt számolva. Problémám van, amire megoldást szeretnék, ezért írtam a fórumba. Ha szokványos gondom van, akkor a Google-n keresek rá választ, ha ott nem találok, akkor pedig a fórumokra posztolok. Mint egy magyar háziorvos vs. dr. House.
Ha nem jó a felvetett problémám topic-választása, jelezzétek, vagy ha a megfogalmazással van gond/szabályellenes téma, meg ilyesmi. De ha értelmezhető a kérdésem, elképzelhető olyan élet-szitu, amiben hasznos lenne, akkor legyetek szívesek inkább segítő jellegű válaszok adásával megtisztelni a többi fórumozót.
Miért használok két telefont? Az egyikben a céges számom van, ugyanis középvezetőként kapok alulról is, felülről is telefonokat, amikre szinte azonnal reagálnom kell (ráadásul a cég kötelez rá, hogy ezen legyek elérhető legalább munkanapokon 7 és 20 óra között), míg a másik telefonszámom a magán, erre futnak be a bankszámlás tranzakciós SMS-eim is.
Miért BT-alkalmazással akarom megoldani? Mert hardveresen meg lehet csinálni, és nem szeretem a szoftveres kötöttségeket, ugyanis ez egy nyílt platform. Az ilyen jellegű igényeimet kielégítené egy 5 évvel ezelőtti mobilkommunikációs eszköz, szerintem egy modernebb vas is képes lenne rá, mert minden adva van hozzá - kivéve a szoftvert. Ha két iPhone-om lenne, elfogadnám, hogy azokon nem lehet, de nem iOS fut a gépeimen.[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Nekem bőven megfelel a jelenlegi működése (a google drive sem tölti le a cuccokat). A táblagépemre még csak-csak, de a telefonomra semmiképp nem kell a sync (Az alap 4 gigás kártyán van 200 mega hely. Hogy tudna abba 2 gigát beleszinkronizálni? ).
Ha valamire szükségem van akkor ES File Explorerrel egy kattintás és ott bolyongok a Dropbox, SugarSync, Box mappáimban. Remélem e fájlkezelő következő verziójába bekerül a gdrive és a skydrive isNever let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
twine
veterán
válasz mkRoland #39362 üzenetére
Fixálom az elején hogy természetesen tiszteletben tartom hogy te így szeretnéd megoldani a problémád,,,de számomra is nagyon "gáncsosnak" és körülményesnek tűnik az ötleted,,,a problémád megoldására....
Ha csak hang alapú hívásról volna szó javasolnék egy BT headset-et ( Pld: HM 3100 ) ami egyszerre képes két készüléket kezelni...De mivel SMS-és e-mail kezelésről is szó esett.....nekem logikusnak tűnik a felolvasás(Svox Mariska-magyar nyelv- + ecid felolvasó progi....
Én használom, és a végletekig személyre szabható, mit, mennyit, és hogyan olvasson fel....
Szabad marad a két kezed, nem kell a második készüléket nyomkodnod amire átküldetted az sms-t,,, el tudod dönteni fontos volt e az érkezett dolog, érdemes e miatta megállnod, vagy sem....Ráadásul személy szerint azért tartom értelmetlennek a kérésed,, mert ha fontos üzeneteket vársz,,arra álltalában illik reagálni is....magyarul választ úgyis kell küldened
szerk: látom banki tranzakciókról lenne szó....
De ez csak egy elképzelés,,te tudod mikor, miért, hogyan döntöttél a két készülék közötti "küldözgetés" mellet......[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz bluobluo75 #39366 üzenetére
Fejből én sem, rég használtam!
lgcamerát használom és ha szerkesztgetni akarok ott a Picsay Pro-m jobb effektekkel utólag[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
Egy jó tanács mindenkinek...
Mindenki csak saját felelősségére tegyen fel a barátnője telefonjára olyan alkalmazást amivel meg lehet találni a telefont gps koordináták alapján.
Én így tudtam meg hogy megcsalt a barátnőm...
Lehet jobb lett volna ha nem teszek fel a telefonjára ilyen programot...
[ Szerkesztve ]
-
mkRoland
senior tag
Köszönöm, multipoint device-okon is gondolkoztam BT-headsetekkel kapcsolatban, de akkor olyan kellene, ami úgy tud kapcsolódni 2 eszközhöz is, hogy egyrészt ha hangos navigációban hangutasítást kell adni (szerencsére ezt elég ritkán kell csak használnom), akkor kerüljön az is ezen keresztül megszólaltatásra, másrészt ha bejövő hívásom/SMS-em van, akkor valamiként jelezze, bármelyikre is jön. Továbbá nem akarok plusz töltőt cipelni magammal, úgyhogy microUSB-vel tölthető headset lenne jó (ami szerintem nem létezik, pedig nem nagyobb a csaltakozó, mint a régebbi SE-headseteké), valamint cserélhető legyen a fülhallgató része, mert van egy kedvenc AKG-m, amit szeretek használni.
Ezért gondoltam, hogy talán egyszerűbb az egyik telefont headsetként használva a másikról oda továbbítani a dolgokat. Tudom, hogy számítógépről megy BT-n a telefon irányítása, valamint telefonról is a számítógépé, a számítógépről-számítógép is megoldott, de a telefonról telefonra átirányításról nem gondoltam volna, hogy ennyire ritka igény. XDA-t is átlapoztam, egy ilyet találtam:
Phone Link
De szerintem ez sem az, ami nekem kellene...Inarus és VD:
Sokat gondolkoztam a LiveView-n is, de a fórumába olvasgatva nem igazán dícsérték, és azt hiszem nincs rajta 3,5"-es jack-aljzat, pedig az szerintem ráfért volna, hogy headset-et beledugva vezetéknélküli BT-headsetként is lehessen használni, mint egy MW600-at. A SmartWatch-ról még nem hallottam, ránézek, köszönöm![ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz TazLeacher #39380 üzenetére
Azért nehogy már a bizalmatlanság ok legyen a félrelépésre. Maximum a szakításhoz lehet indok, de a félrekufircolást nem lehet (számomra) semmivel elfogadhatóan megindokolni.
-
flash-
veterán
válasz TazLeacher #39380 üzenetére
Rosszul látod. nem szoktam figyeltetni.szimplán felhívtam telefonon hogy mi a helyzet,(elvileg buliba volt)de a hangjáról lehetett hallani hogy itt valami sántít...tudod akik már több éve együtt vannak ilyen apró jelekből is képesek gyanút fogni... különben ez volt a második alkalom hogy lekértem a pozícióját.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Nem a bizalmatlanság az ok a félre lépésre. Az a kapcsolat ok a félrelépésre, amiben ennyi bizalom van. Egy sz@r kapcsolatban jóval nagyobb az esélye annak, hogy valamelyik fél félre lép, mint egy "tökéletesben". Márpedig, egy olyan kapcsolat, ahol GPS-el figyeltetjük a másikat, az sz@r.
A félrekufircolást nem lehet (számomra) semmivel elfogadhatóan megindokolni.
Tudnék tucat indokot, de ez itt nem az a hely, de, hogy a konkrét példánál maradjunk, ilyen pl.: amikor betegesen féltékeny valaki, és ezzel az egész kapcsolatra ráteszi a bélyegét, rátelepszik a másikra. Persze, szakítás lesz a vége, de én is előbb próbáltam ki az új telefonom, minthogy eladtam volna az előzőt...
flash-:
tudod akik már több éve együtt vannak ilyen apró jelekből is képesek gyanút fogni
Rossz embernek magyarázod ezt. Már elsőre is hiba volt. Legalább ugyan annyira hibás vagy. Igen, ha nem szeret már, akkor korrektebb lett volna, ha elhagy. Ahogy részedről is, ha már nem bízol benne, korrektebb lett volna feladni.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
De a félrekufircolás is Warez! ....ha a szó klasszikus értelmében nézzük. És az, ezen a helyen tiltott!
Kéne témát váltani, mert kezdem úgy érezni magam, mintha egy női magazint olvasnék!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
melan
senior tag
Hali!
Tudtok olyan progit, ami jelez, ha az aksi mondjuk 10% körül van? Úgy értem mondjuk pittyeg, mint a régebbi Nokiák, vagy valami. Asszonynak folyton csutkóra merül a telcsije, hiába jelez 15%-nál, elfelejti tölteni...
THX előre is! -
petipetya
nagyúr
-
Inarus
addikt
A párkapcsolati tanácsadást szerintem máshol kéne folytatni.
[ Szerkesztve ]
-
mkRoland
senior tag
Battery Indicator PRO (a magyarított alkalmazás megtalálható a megfelelő topicban). Ennek lehet beállítani riasztási értékeket, annyi a gond, hogy nem deep sleep módban nem olvassa az akksik állapotát, de talán párod telefonján jó lesz. Alap program, nincs droidos cucc, amire ne ezt tettem volna fel az elsők között.
[ Szerkesztve ]
-
Vbazsi2
tag
Sziasztok!
Spb shell hírolvasójába hogy tudok saját rss címeket beállítani? Pl: kapu.hu
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámmentesítés HypersOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.