Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
válasz
Dottore
üzenetére
Nem gyakori, valóban, sokszor gondolkoztam már, hogy kellene egy DualSIM-es androidos cucc, de még nem találtam olyat, ami tudna annyit, mint a mostani kettő darab olyasmi árban, mint a kettő együtt számolva. Problémám van, amire megoldást szeretnék, ezért írtam a fórumba. Ha szokványos gondom van, akkor a Google-n keresek rá választ, ha ott nem találok, akkor pedig a fórumokra posztolok. Mint egy magyar háziorvos vs. dr. House.
Ha nem jó a felvetett problémám topic-választása, jelezzétek, vagy ha a megfogalmazással van gond/szabályellenes téma, meg ilyesmi. De ha értelmezhető a kérdésem, elképzelhető olyan élet-szitu, amiben hasznos lenne, akkor legyetek szívesek inkább segítő jellegű válaszok adásával megtisztelni a többi fórumozót.
Miért használok két telefont? Az egyikben a céges számom van, ugyanis középvezetőként kapok alulról is, felülről is telefonokat, amikre szinte azonnal reagálnom kell (ráadásul a cég kötelez rá, hogy ezen legyek elérhető legalább munkanapokon 7 és 20 óra között), míg a másik telefonszámom a magán, erre futnak be a bankszámlás tranzakciós SMS-eim is.
Miért BT-alkalmazással akarom megoldani? Mert hardveresen meg lehet csinálni, és nem szeretem a szoftveres kötöttségeket, ugyanis ez egy nyílt platform. Az ilyen jellegű igényeimet kielégítené egy 5 évvel ezelőtti mobilkommunikációs eszköz, szerintem egy modernebb vas is képes lenne rá, mert minden adva van hozzá - kivéve a szoftvert. Ha két iPhone-om lenne, elfogadnám, hogy azokon nem lehet, de nem iOS fut a gépeimen.
Aktív témák
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Acer Aspire A315-59 15.6" FHD i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar bill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T BTC bányász (BOS 360T) hibás hashboard-al eladó.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fitbit Versa 4 okos óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest