Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Aktív témák
-
gyuszmó
őstag
Üdv kollégák
A meglévő jorte naptár mellé szeretnék 1 másikat amiben csak a munkahelyi feladataim lennének,és nem akarom szinkronizálni sem.
Melyiket ajánlanátok? Jó ha magyarul is tud,átlátható,kimondottan feladatokra,határidőkre való?
köszi
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
xSide
őstag
Ismét sikerült egy ...-t összehozni a googlinak, megjött az "Elkészült a Google Drive"-om email!
Vígan, minden várakozással léptem is be és mi fogad?
Egy fapados szutyok!!
Gratulálok -
stefi68
addikt
Android programozásban jártas fórumtársat keresek...
Csak dióhéjban, arról lenne szó, hogy megtaláltam a Pansi Sms üzenetkezelőben a karaktercseréért felelős részt a programban. Ennek módosításában kérnék segítséget PRIVIBEN.Az alapvető gond ugye ezeknél az üzenetkezelőknél az, hogy a normál ékezetes betű használatakor levesz az sms méretéből.
Az ékezetes betűket ki tudom cseréltetni sima ékezet nélkülire, de az lenne a jó, ha balra dőlőkre tudnám cserélni. Ezzel szenvedek már több este, de most megakadtam...◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
TRob1
veterán
válasz petipetya #38758 üzenetére
Jah, nekem is pont jó így... nem kellenek a diszkófények, hisz "csak egy tárhelyről van szó", az meg ugye megvan.
(#38760) stefi68:
Sztem egyszerűbb ha eldöntöd hogy magyarosan szeretnél-e írni, avagy sem. Ha igen, akkor jobbra dőlő ékezetek (és viseled a következményeket ), ha nem, akkor meg ékezet nélkül.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
darvinya
titán
válasz AXisBOLD #38763 üzenetére
Nem tudom, hogy ezt a tesztet olvastad.
A cikkben is alap GB-s csak külön kérésre tették rá ICS-t.A rosszul telepítet ROM-ban nem működik a Market(Play).
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
TazLeacher
nagyúr
Eltűnt a SoundHound widget-etem a frissítés óta és nem is tudom visszarakni. Olyan, mintha az új verziónak már nem lenne widget-e. Valaki tud valami erről?
-
Mr X
veterán
válasz TazLeacher #38766 üzenetére
Nincs véletlenül SD-re mozgatva az alkalmazás?
-
TRob1
veterán
válasz TazLeacher #38766 üzenetére
A márciusi frissítés óta most vetted észre?
Egyébként ránéztem neked, simán ki tudom tenni a widgetet... (Nem tetted sd-re???)szerk: Jah, közben már látom
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Mr X
veterán
válasz TazLeacher #38768 üzenetére
Ha egy app SD-na van vagy nem enged widgetet kirakni, vagy az nem fog megfelelően működni.
-
Magnat
veterán
Ha azt akarod megcsinálni, h bescannelve az adott cikket a mellette lévő linket hívja meg, akkor ahhoz mindenképpen programozni kell szerver oldalon. Ha ezt nem akarod, akkor max azt tudod megoldani, h a keresést úgy állítod be, h a Googlet úgy hívod meg,h csak a te oldaladon keressen.
A QrDroidot meg így tudod belőni:
-kiteszel egy shortcutot, kezdőakciónak meg beállítod, h beolvasás kamerával
-beállitások/egyéni keresésnél kell beállitani, h mit hívjon meg, pl így:http://www.sajatoldalad.hu/keres.php?vonalkod=%s
Ebben az esetben a kereses.php oldalon kell leprogramozni, h a kapott vonalkod nevű változóban a vonalkódhoz keresse meg a linket és nyissa meg. Ha nem tudsz ilyet, akkor a Google hívása:
http://www.google.hu/search?q=%s+site:sajatoldalad.hu
Utóbbi persze csak annyit csinál, h megkeresi az oldaladon a vonalkódot, ha feltetted egy sima html lapra a kódokat meg a linkeket, szóval ez csak gányolás az elsőhöz képest.
- beállítások/alapértelmezett akció/könyv vonalkódhoz (nemtom miért pont ez a neve az ean13-nak) beállítod, h egyedi keresés, így ha bescannelsz egy vonalkódot, meghívja a linket, amit az előző pontban megadtunk.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Magnat
veterán
válasz atillaahun #38756 üzenetére
Annyira méltó hozzá, h pontosan ugyanaz. Csináltak hozzá pár natív klienst (pc, mac), meg megemelték 5 gigára a tárhelyet.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Az Opera mobile kicsit furcsa betűket produkál a frissítés óta, nálatok is?
Dive ever, work never.
-
psg5
veterán
válasz Magnat #38773 üzenetére
Szia!
Köszi!
Nem kell, hogy a linket meghívja. Elég lenne ,hogy megtalálja a vonalkódot. A link egy plussz információ lenne csak a vonalkód mellett, amire opció a "klikkelés"
Ekkor, hogy érdemes?
Elég ha az excelben készült vonalkódokat, a mellettük szereplő linkekkel együtt simán felrakom az oldalra vagy valamilyen adatbázisban kell szerepeltetni őket, ahhoz, hogy keresni tudjon?F.K.T.
-
-
beci
őstag
Sziasztok.
Létezik valami app sms,üzenet küldésre neten keresztül?Gondolok én itt olyanra,hogy a progi mindkét készülékre felvan rakva.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
xSide
őstag
válasz atillaahun #38780 üzenetére
A next-et csak használom kiváncsiságból mi újat hozhat a jövőben
De ez a guglis kereső link átírásuk az eddigi legrosszabb visszafejlődésre utal...
A sima miniben még szerencsére a korábban megszokott módon működik, és a mobil verzió nem produkál nálam karakter gondokat.[ Szerkesztve ]
-
saphancs
aktív tag
Szerintetek létezik olyan app amivel a számítógépen futó programot megtudom nézni a teló kijelzőjén?
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
petipetya
nagyúr
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Feltettem a Business calendart csak az a gáz,hogy nem hozhatok létre új eseményt,csak ha az alap Gmailos naptáramat is bejelölöm,hozzá rendelem,de én pont ezt nem szertettem volna,hanem teljesen külön álló naptárat,más eseményekre,csak munkahelyit létrehozni.
Tudtok valami megoldást olyan naptár alk. ami teljesen független a Gmailostól?
Esetleg magyar is?
köszi"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
TRob1
veterán
válasz gyuszmó #38791 üzenetére
Nem tudom létezik-e olyan ami teljesen független a google naptártól... de sztem jóval egyszerűbb ha simán csak létrehozol 1 új naptárat a webes Naptáradban pl Munka néven... persze ettől még ugyanabban a naptárban lesz minden (hisz általában mindenkinek egy naptára/határidőnaplója van papír alapon is ), csak így külön-külön ki/bekapcsolható ill. szinkronizálható...
¤ R'n'R ¤
-
ERPY
őstag
válasz TazLeacher #38789 üzenetére
Ezen besíram.
-
inkubator
aktív tag
válasz saphancs #38788 üzenetére
LogMeIn amivel nem csak látod a gépedet mintha monitor előtt ülnél, hanem ugyan úgy egerezhetsz gépelhetsz stb. Teljes elérés. 5 ismerősöm gépét tartom karba mobiltelefonról anélkül hogy elmennék hozzájuk vagy számítógép lenne a közelemben. Jó mert zoom is van benne.
Saját kérdésem a többiekhez: Melyik chat program eszik keveset és lehetek vele egyszerre MSN, Gtalk, Facebook chat-en? Most az IM+ Pro van fent, de akkuhasználatnál 70-77%-ot ír és észre is veszem hogy kegyetlenül merül a Galaxy S. Bár kinézetre, kezelésre tökéletes és a kapcsolatot is tartja szépen.
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
Magnat
veterán
Az email kliens sem fél oránként szinkronizál... A legtöbb ilyen program push notificationt használ, ami kb azt jelenti, h nem kell állandóan kapcsolatban lenni a szerverrel, h azonnal megkapd az üzenetet. Szóval akár emailt is használhattok sms helyett. Ha mégis vmi messenger progit használnál és nem akarsz beszélni csak írni, akkor én Viber helyett inkább a Whatsapp Messengert ajánlom, picit többet tud (pl smileyok), de ami fontosabb, h megbízhatóbb is. Elvileg viszont fizetős a második évtől (1 usd/év), de kommentben olvastam vhol, h van aki régebben használja és nem kellett még fizetni. Nem mintha az évi 220 ft olyan veszélyes lenne.
-
Magnat
veterán
Szia,
Itt van pl egy keresés, ahol egy sima txt fileban keres egy adott oldalon a Gugli:
[link]A cdrkit szóra keres, nálad ez lenne a vonalkód és ott van mellette a lin, ami így nem nyitható meg egy klikkel, mert html link. Próbálgattam normál html oldalakon is, de a rendes linkek meg nem jól látszanak ebben a találati ablakban sajnos, szóval kb ennyit tudsz megtenni, úh inkább azt javaslom, h csinálj egy kereső formot vmi ingyenes oldalon ahol lehet php-t használni és azt hívd meg a Google helyett az egyéni keresésben.
-
Magnat
veterán
Forráskódot hirtelen nem, működő példa viszont rengeteg van, a google főoldal maga is egy keresőform. Vagy pl Vaterán keresés a kamera szóra: http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=kamera&ob=2[\L]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest