Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok...
Nemrég cserélte le a bank "kötelezően" az eddigi Visa electron kártyámat CirrusMestro-ra...
A Visa-t már aktiváltam Play-en vásároltam is vele,,,de arra, most azt írj a Play teljesen jogosan hogy (lejárt)
A Maestro kártyát viszont nem tudom "aktiválni" a Play-en, mert azt mondja rossz a kártyaszám amit beütök...
WTF?
Tudtok nekem segíteni? Vagy hivjam a Bankomat és küldjem őket az anyjukba hogy egy eddig tökéletesen használható kártyát lecseréltek egy sz@rra?
Legutóbb azt mondta az ügyfélszolgálatos hogy az uj kártya szolgáltatásai, és használhatósága(internetes vásárlás etc...) tökéletesen megegyezik az előző zsugáéval!
Köszönöm a segítséget
Más:
Play-en hogyan tudom törölni az előző telefonomat? Újat vásároltam, a régit eladtam, a régit nem szeretném látni a listámban...látom hogy pipa ki,,de véglegesen törölni nem lehet? Ugyan ez a bajom a Bankkártyával...Ha már lejárt minek van ott szürkén? Nem lehet törölni?
Köszönettel
Aktív témák
- Videó stream letöltése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest