Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
llaszlo
üzenetére
Nem tudom, mi lehet vele a gond
Sajnos nekem csak rar csomagolóm van, vagy ha van zip is, akkor azt sem tudom, hol. Ha leírod, hogy honnan tudom leszedni, és hogyan kell becsomagolni, akkor megcsinálom Neked, amint lesz rá időm. Ha megnyitod az olvasóval, akkor is vannak benne ilyen izék?Az SD-n van egy Ebooks nevű könytár Aldiko olvasó esetén (ha már legalább egy free book-ot letöltöttél), és annak a könytárnak az import nevű mappájába kell beletenni a könyveket, csak az epub-okat. Ha nem megy az Aldiko, szedd le az FBReader-t, az nem olyan szép, de nálam pl. jobban tördeli a könyveket, és mindent visz hiba nélkül.
Próbálj meg leszedni egy könyvet az e-konyvtar.com-ról, ott is vannak Lawrence-ek. Ha az sem megy ékezetes címmel, akkor végképp nem értem

Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 3D nyomtatás
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- World of Tanks - MMO
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BRUTÁL Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB 2 Millió
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Pioneer DDJ-400 DJ kontroller
- DELL Precision 3580 Tervező Vágó Laptop -50% i7-1360P 16/512 FHD RTX A500 4GB FHD
- Olympus Pen-F + 3db Objektív + Rengeteg Extra
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sajnos nekem csak rar csomagolóm van, vagy ha van zip is, akkor azt sem tudom, hol. Ha leírod, hogy honnan tudom leszedni, és hogyan kell becsomagolni, akkor megcsinálom Neked, amint lesz rá időm. Ha megnyitod az olvasóval, akkor is vannak benne ilyen izék?