Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
llaszlo #2547 üzenetére
Nem tudom, mi lehet vele a gond
Sajnos nekem csak rar csomagolóm van, vagy ha van zip is, akkor azt sem tudom, hol. Ha leírod, hogy honnan tudom leszedni, és hogyan kell becsomagolni, akkor megcsinálom Neked, amint lesz rá időm. Ha megnyitod az olvasóval, akkor is vannak benne ilyen izék?
Az SD-n van egy Ebooks nevű könytár Aldiko olvasó esetén (ha már legalább egy free book-ot letöltöttél), és annak a könytárnak az import nevű mappájába kell beletenni a könyveket, csak az epub-okat. Ha nem megy az Aldiko, szedd le az FBReader-t, az nem olyan szép, de nálam pl. jobban tördeli a könyveket, és mindent visz hiba nélkül.
Próbálj meg leszedni egy könyvet az e-konyvtar.com-ról, ott is vannak Lawrence-ek. Ha az sem megy ékezetes címmel, akkor végképp nem értem
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Battlefield 6
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- LG OLED55C21LA
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- LG 34GP950G-B - 34", Nano IPS, 3440x1440, 180Hz, G-SYNC, 1ms, HDR600 - Gari 2026.07.04. -ig -
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest