- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
llaszlo #2547 üzenetére
Nem tudom, mi lehet vele a gond
Sajnos nekem csak rar csomagolóm van, vagy ha van zip is, akkor azt sem tudom, hol. Ha leírod, hogy honnan tudom leszedni, és hogyan kell becsomagolni, akkor megcsinálom Neked, amint lesz rá időm. Ha megnyitod az olvasóval, akkor is vannak benne ilyen izék?
Az SD-n van egy Ebooks nevű könytár Aldiko olvasó esetén (ha már legalább egy free book-ot letöltöttél), és annak a könytárnak az import nevű mappájába kell beletenni a könyveket, csak az epub-okat. Ha nem megy az Aldiko, szedd le az FBReader-t, az nem olyan szép, de nálam pl. jobban tördeli a könyveket, és mindent visz hiba nélkül.
Próbálj meg leszedni egy könyvet az e-konyvtar.com-ról, ott is vannak Lawrence-ek. Ha az sem megy ékezetes címmel, akkor végképp nem értem
Aktív témák
- Autós topik
- Túra és kirándulás topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- BIOS frissítés
- Autós kamerák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest