- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Motorola is Air mobillal készül
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
aggleány #19977 üzenetére
Nagyon tuti a cikk
(már csak azért is mert igaz ugyan, hogy egy olyat ajánlasz amit te használsz, de alternatívákban benne vannak a hasonló és valóban jó - némelyik nekem és másoknak az ajánlottól is jobb - appok, így minden egy helyen van. Mégegy
)
Javasolnám amúgy a "Hasonló alkalmazás csak netfigyelésre:" részhez a My Data Manager Free appot is.
Igaz, hogy ez nem csak mobilnetet hanem wifit is figyel, de különválasztva, és programokra bontva. Tehát nem csak a mobilnet "fogyását" láthatja vele a user, hanem azt is melyik app fogyasztja azt.Calculatorhoz alternatívaként be lehetne tenni a RealCalc Scientific Calculator-t. Ez ugyan nem rajzol, meg egyenletezik (tudtommal) de aki kinézetre is egy számológéppé akarja tenni a telóját annak tetszhet. Minden olyat tud amúgy mint ahogy kinéz és amire hasonlít
Akinek jobban kézre áll, az eredeti tudományos számológép kinézete miatt az szeretni fogja. (pl suliba kellene de otthon felejtette, bezzeg a teló ott a zsebben)
Én most az írásod alapján a handy-t is feltettem, megfér mind2, handy ha kellene valami nagyon extra számolás, realcalc ha csak simán elég egy hagyományos és gyorsan számolni kell valamit.Elemlámpának meg a Tiny Flashlight + LED is elférne, tud egy csomó más fényjátékot is, pl rendőrvillogó
Ja, közben látom, hogy a fő ajánlás azcsak a neve fentebb van csúszva az előzőbe.
Végére érve a cikknek, mégegyszer csak azt tudom mondani, hogy nagyon klasszra sikerült. Majdnem a legjobb amit eddig olvastam (pl az alternatívák, és az általam is preferált ajánlott appok miatt
), még pár dolog hiányzik a teljeskörűséghez, és a legeslegjobb app ajánló címhez, de szerintem még ez csak az 1.0 (vagy 1.x) verzió és még bővül majd.
Gondolom zene, film, stb szekciók is lesznek benne.
Emiatt nem is ajánlottam most olyan appot amilyen szekció nincs. Majd ha lesz és nem találom az oda való kedvencem akkor szólokElmenteni én is elmentettem
és biblia is lesz belőle ha tovább bővül
Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Uplay
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest